Termeni si conditii

Termeni si conditii

Aceste conditii de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre www.anunturi.utilajepadure.ro si utilizatorii sai.

 • Termenul “Site” reprezinta site-ul anunturi.utilajepadure.ro si administratorii sai.
 • Termenul “Utilizator” reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul  anunturi.utilajepadure.ro
 • Termenii “Regulament”, “Acord”, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
 1. Acceptarea contractului de utilizare

Serviciile site-ului ww www.anunturi.utilajepadure.ro sunt oferite persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse. Folosirea site-ului www.anunturi.utilajepadure.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor.

 1. Descrierea serviciilor

www.anunturi.utilajepadure.ro este un site de anunturi gratuite. Pe acest site puteti publica anunturi gratuite si puteti cauta printre anunturile publicate deja de alti Utilizatori.

Echipa www.anunturi.utilajepadure.ro isi rezerva dreptul de a verifica si corecta anunturile si a le publica ulterior. In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor introduse in baza de date de catre utilizatori nu corespund cu termenii si conditiile afisate pe site ne rezervam dreptul de a sterge anunturile neconforme.

 1. Dreptul de autor

Informatiile publicate pe www.anunturi.utilajepadure.ro apartin site-ului. Aceste informatii nu pot fi copiate si publicate fara precizarea OBLIGATORIE a sursei. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

 1. Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe site-ulw www.anunturi.utilajepadure.ro. Atunci cand postati materiale, afirmati, sustineti si garantati ca detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.

 1. Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul anunturi.utilajepadure.ro

Postand materialul dumneavoastra pe site-ul www.anunturi.utilajepadure.ro concesionati drepturile www.anunturi.utilajepadure.ro patrimoniale de autor, neexclusiv, cu titlu gratuit, irevocabil, nelimitat in timp prin care transmiteti catre www.anunturi.utilajepadure.ro toate drepturile de autor asupra materialelor postate.

 1. Limitarea raspunderii

In niciun caz site-ul www.anunturi.utilajepadure.ro si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din:

 1. orice intrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau catre site-ul nostru
 2. orice erori, virusi, cai troieni, sau de genul carora pot fi transmise catre sau prin site-ul nostru de catre o parte terta si/sau orice erori sau omisiuni in orice continut sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin site-ul anunturi.utilajepadure.ro
 3. orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta
 4. vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul si serviciile noastre

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca anunturile sunt publicate “asa cum sunt”, iar www.anunturi.utilajepadure.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul acestor anunturi. www.anunturi.utilajepadure.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, www.anunturi.utilajepadure.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor www.anunturi.utilajepadure.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori www.anunturi.utilajepadure.ro este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

 1. Clauza privind competenta judecatoreasca

Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

 1. Reguli de utilizare:
 • nu se admite adaugarea aceluiasi anunt (sau a unui anunt cu acelasi inteles) de mai multe ori (de catre acelasi utilizator)
 • un anunt poate promova un singur bun sau serviciu
 • nu se admite adaugarea de anunturi in categorii necorespunzatoare
 • folositi majuscule doar la inceputul titlului, pentru nume proprii, nume de localitati, pentru scrierea anumitor marci/brand-uri sau la inceputul frazei din descriere
 • nu se admite adaugarea de anunturi cu continut xenofob, defaimator, obscen sau amenintator
 • nu se admite adaugarea de cod HTML in continutul anunturilor
 • anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, religiei, sexului sau orientarii sexuale, nationalitatii, etniei, categoriei sociale, varstei sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicate pe anunturi.utilajepadure.ro
 • orice anunt cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj sau imagini vulgare, informatii ilegale, imorale, amenintatoare, abuzive, defaimatoare, nu va fi publicat anunturi.utilajepadure.ro,responsabilitatea pentru un anunt apartine in exclusivitate celui care il adauga
 • cumpararea / vanzarea de animale de companie trebuie sa fie in conformitate cu legile privind protectia animalelor.
 • nu se admit anunturile care contin materiale destinate adultilor, care instiga impotriva unui individ, grup sau organizatie, care contin materiale protejate prin drepturi de autor, anunturi cu continut referitor la droguri, alcool si tutun, continut referitor la jocurile de noroc, continut referitor la pirateria informatica, anunturi care ofera programe de compensatie (site-uri de tip „plată pentru”), site-uri care utilizeaza caracteristici de marca Google, continut violent, continut referitor la arme, alt tip de continut ilegal.

Incheierea acordului

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

 

Autentificare
Inregistrare

Ati uitat parola?

Logare Creare cont

Inregistrare Logare